Εκλογές ΤΕΕ: Η ΝΔ στηρίζει Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών

Με επίσημη δήλωση του γραμματέα του κόμματος Λευτέρη Αυγενάκη

Η αξιωματική αντιπολίτευση πήρε επίσημα θέση για τις εκλογές στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος που θα γίνουν την προσεχή Κυριακή 20 Νοεμβρίου. Ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ., Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το πολιτικό στίγμα της εκλογικής αναμέτρησης  με την εξής δηλωσή του:

«Η ΝΔ παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εκλογική διαδικασία στον κορυφαίο επιστημονικό φορέα και θεσμικό σύμβουλό του κράτους, το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, όπως και όλων των κορυφαίων επιστημονικών κι επαγγελματικών φορέων της χώρας.
Αναγνωρίζοντας το σπουδαίο ρόλο που πρέπει να διαδραματίσει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, παρακολουθώντας την πορεία και τις θέσεις όλων των παρατάξεων, η Δημοκρατική Κίνηση Μηχανικών (ΔΚΜ) είναι η παράταξη που εκφράζει τις φιλελεύθερες και προοδευτικές ιδέες της ΝΔ.

Μαζί, με το επιστημονικό δυναμικό της χώρας μας, θα ξεπεράσουμε όλα εκείνα τα εμπόδια που στερούν από την πατρίδα τη «φυγή προς τα εμπρός». Στηρίζουμε τις πρωτοβουλίες του τεχνικού κόσμου της χώρας μας για την αναγέννηση του κατασκευαστικού κλάδου και την επανεκκίνηση της ελληνικής οικονομίας».

Πηγή: protothema.gr

imagehandler-ashx